В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Мартин убива дъщерята на Джаро?

отпечатай новината

25.03.2014 11:15 | Видян 6993 пъти

Мартин убива дъщерята на Джаро?

Битката между доброто и злото в хитовия сериал „Под прикритие" става все по-ожесточена. След като в жертва на мафиотските интереси по погрешка падна дъщерята на комисар Попов - Зорница, за топ гангстерите в кримката няма да има и капка милост. Следващата невинна убита ще е дъщерята на Джаро и с нея ще се разправи Мартин, научи „Всеки ден".

От една страна, отмъщението за тежката загуба на двамата разследващи полицаи е неизбежно, а от друга, широко рекламираното участие на актрисата Йоанна Темелкова претърпя фиаско. Ролята на щерката на Джаро - Ния, явно се оказа голяма лъжица за устатата на театралната актриса. Макар че сама по себе си тя успя да изгради положителния образ на мафиотската дъщеря, която се противопоставя на престъпленията на татко си, Ния не се вписа успешно в динамиката на сериала. Нейната работа в култовата поредица продължи само 7 месеца, което е доста по-малко от участието на другата млада звезда в сериала - Снежана Макавеева.

Според сценария Ния Туджарова трябва да умре вместо баща си, а Джаро да живее с болката от загубата на единствения си близък човек. Освен това смъртта на Ния щяла да бъде удар и за Иво Андонов, тъй като е единствената жена, която коравосърдечният наркотрафикант някога е обичал. Обсъжда се и вариант, при който Джаро и Иво се обединяват срещу полицията, за да отмъстят за Ния, разкриха запознати с кухнята на сериала пред „Всеки ден". Те нямало да станат истински приятели отново, а само щели да си помагат в борбата срещу органите на реда и в частност срещу Мартин и комисар Попов. За пред турските си партньори обаче пак щели да го играят смътни врагове, с което зрителите съвсем ще се оплетат кой с кого е в сериала.

Самата Йоанна вече се сбогува с „Под прикритие", като пусна прочувствен статус в социалната мрежа. „Благодаря на целия екип на „Под прикритие" за невероятния професионализъм, отношение, подкрепа и всеотдайност през изминалите 7 месеца! Благодаря за честността, с която работихме! Благодаря за орхидеята, за която обещавам да се грижа така, както вие се грижихте за мен. Много ви обичам!", сподели годеницата на сина на Николай Гяуров - Мартин, който също е актьор. Участието в „Под прикритие" обаче не е първият провал на младата актриса в телевизията. Тя вече има един неуспех зад гърба си със сериала на Нова ТВ „Отплата".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !