Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

„Комиците” с нова визия от 28 март

отпечатай новината

25.03.2014 16:45 | Видян 2028 пъти

„Комиците” с нова визия от 28 март

Най-гледаното комедийно шоу в българския телевизионен ефир „Комиците” ще зарадва своите почитатели с напълно обновена визия. Нетърпеливите фенове на шоуто могат да видят новата сцена на Комиците още този петък, от 21.30 часа по bTV.

Освен по-модерна визия, седмият сезон на шоуто ще има и собствен музикален бенд.  В музикалния състав на „Михаил Йосифов бенд” зрителите ще видят едни от най-утвърдените инструменталисти у нас, сред които Михаил Йосифов  - тромпет, Велислав Стоянов – тромбон, Стоян Янкулов – Стунджи на барабаните и други. Вокалист на бенда ще бъде финалистката от Мюзик Айдъл 2 Нора Караиванова.

Първите щастливци-гости на новата сцена на Комиците  ще бъдат Кирил Маричков и Иван Лечев от група „Фондацията”, водещите на „Нека говорят” Жени Марчева и Михаил Дюзев, певиците Десислава и Камелия Воче и други.

Както досега сцената на единственото по рода си авторско комедийно шоу Комиците ще забавлява своите зрители със скечовете, песните и забавните коментари на един от най-добрите български актьори, певци и шоумени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !