Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Михаела Филева и D2 ще раздвижат дансинга на Dancing Stars

отпечатай новината

27.03.2014 14:45 | Видян 3142 пъти

Михаела Филева и D2 ще раздвижат дансинга на Dancing Stars

Михаела Филева – безспорната победителка в Dancing Stars в седмицата на любовта ще представи ексклузивно тази вечер клубен ремикс на най-новата си песен „Има ли начин?”. Заедно с дуетния си партньор NickName и танцьорите от The Center ще разтърсят дансинга на Dancing Stars в специална хореография. Ремиксът е дело на Algoriddim.

Друга музикална изненада предстои да видим довечера от 20.00 часа по Нова. D2 ще забият ден преди официалното представяне на новия си албум „Феникс”. Едноименната песен ще изненада с различното звучене на рок групата, които този път ще бъдат по-мелодични. Сред изненадите на новия им албум ще бъде и участието на легендарния китарист на Guns N’Roses Слаш.

„Музиката на D2 в този албум ще бъде по-танцувална. Именно затова избрахме най-раздвижената арена този сезон – тази на Dancing Stars, за да изненадаме своите фенове”, сподели Митко Кърнев.

„Довечера може да ме видите в много карикатурен вид”, заяви ексцентричният писател Любомир Милчев – Денди тази сутрин в „Здравей, България”. Той издаде части от хореографията си с Петя, като в нея се вклюва и кучето му Хининус. Видеото от гостуването му при Валес можете да видите тук.

Дали ще видим Денди по потник и яхнал мотор и кой от звездните участници ще отпадне от най-бляскавата надпревара в ефира, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по Нова.
 
Dancing Stars – елиминации, тази вечер от 20.00 часа по Нова.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !