Турция – неочаквана дестинация,...

Турция е държава на контрасти, където модерността среща...

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Памела Андерсън – гола и прекрасна!

отпечатай новината

27.03.2014 16:45 | Видян 2895 пъти | Гласували 2

 Памела Андерсън – гола и прекрасна!

Памела Андерсън изглежда все по-добре с годините. На 46 тя реши да демонстрира, че тялото ѝ не се е променило, въпреки че е майка на две деца и вече не е на 20 години. В новия брой на сп. Purple ексспасителката позира чисто гола в еротични пози и отново говори за новата си къса прическа, която провокира толкова внимание и тотално промени живота ѝ.

„Исках да направя нещо смело. Не беше планирано. Работих с Дебора Андерсън. Тя ме снимаше в черни къси перуки. Гримьорът ми ми каза, че трябва да си обръсна главата, за да показвам повече от лицето си. Отидох при фризьора Пол Десмар и му казах да дойде в дома ми по-късно и да ме подстриже. И ето ме – три часа по-късно изглеждах така. Обожавам филма „Breathless“ на Жан-Люк Годар с Жан Себерг“, каза дамата пред медията.

„Без да става прекалено лично, но това наистина ми помогна да изляза от „ситуация“, която не вярвах, че ще се развие по този начин. Семейството и приятелите ми дори не ме отразиха. Не мога да повярвам, че косата ми предизвика такова внимание. Благодарна съм, реакцията на хората е повече от позитивна“, добави Андерсън.

Запитана какво се случва с кариерата ѝ, Памела отговори: „Има голям интерес към мен, който не очаквах. Така че се пускам по течението. Да работя с хора, на които се възхищавам, за мен е като сбъдната мечта. Работата ми с Purple е наистина вълнуваща“, добави звездата.

Памела се вълнува от един определен проект, за който обаче не може да говори много. „Човекът, който ме изненада най-много, развива един проект с мое участие. Той ме искаше и преди да се подстрижа. Каза ми, че вижда артиста в мен и сериозно иска да работим заедно, защото вярва, че притежавам нещо страхотно“, сподели единствено Памела.

Източник: Dnes.bg

Снимка: сп. Purple

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !