Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Гърците луднаха по Гришо

отпечатай новината

28.03.2014 13:00 | Видян 1743 пъти

Гърците луднаха по Гришо

Интересът към българската тенис звезда Григор Димитров в Гърция е толкова голям, че вече се обмисля домакините да поставят допълнителна трибуна край кортовете на "Илиуполис" в Атина за мачовете с нашите от Купа "Дейвис".

Очакват се над 200 българи, живеещи в столицата на южната ни съседка, да подкрепят нашите с трибагреници. Отборът ни лети за Атина в понеделник. Елините пишат, че очакват Гришо в сряда, като хасковлията ще присъства на жребия.

"Аз бях един от първите, които откриха Димитров, и го наградих на състезание през 2004 г.", това заяви президентът на Международната тенис федерация (ITF) Франческо Ричи Бити. Босът пристигна в София като специален гост на годишната среща на Тенис Европа.

"Това стана на едно юношеско първенство в Чехия. Там той бе един от най-добрите играчи. Григор е близо до големите си цели и до това да бъде от златното поколение", каза още Бити. Президентът на ITF, който е "доктор хонорис кауза" на НСА, имаше срещи с премиера Пламен Орешарски и президента Росен Плевнелиев.


Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !