Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Попов и Мартин убиват Джаро

отпечатай новината

28.03.2014 14:15 | Видян 2809 пъти

Попов и Мартин убиват Джаро

Комисар Попов и неговият агент под прикритие Мартин Шмекера ще убият екранния злодей Джаро, изигран от Михаил Билалов, на финала на настоящия 4-ти сезон на култовия сериал на БНТ "Под прикритие", разказват от екипа на кримката, пише "Телеграф".

Доскоро името на убиеца на мафиота се пазеше в пълна тайна. В пследно време обаче завесата около килъра беше вдигната и стана ясно, че това ще бъде или героят на Владо Пенев или този на Ивайло Захариев. Те ще заложат всичко, за да успеят да се докопат до гангстера и да го елиминират.

И двамата имат личен мотив, за да убият Джаро. В предишния епизод на кримката един от гардовете на мафиота застреля фатално щерката на Попов - Зорница, която беше гадже на Шмекера. Бившето ченге под прикритие вече загуби една любов от ръката на Джаро, след като в един от предишните сезони на сериала застреляха Съни. Героинята на Ирена Милянкова си навлече гнева на подземния бос, след като го заряза и стана любовница на Мартин.

Запознати определиха, че другият вариант е да бъде убита щерката на Джаро - Ния, играна от актрисата Йоана Темелкова. По думите им така Джаро ще живее с болката от загубата на единствения си близък човек, а Иво Андонов ще загуби голямата си любов.

"Благодаря на целия екип на "Под прикритие" за невероятния професионализъм, отношение, подкрепа и всеотдайност през изминалите 7 месеца! лагодаряза честността, с която работихме! Благодаря за орхидеята, за която обещавам да се грижа така, както се грижихте за мен. Много ви обичам!", написа Йоана в личния си профил във Фейсбук.

 

Снимка: dartsnews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !