Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Тони Стораро сбъдна мечта си да пее заедно с Зафирис Мелас

отпечатай новината

31.03.2014 14:45 | Видян 1819 пъти

Тони Стораро сбъдна мечта си да пее заедно с Зафирис Мелас

Тони Стораро не крие, че се чувства особено щастлив, защото през уикенда се сбъдна една от най-големите му мечти – да пее на една сцена с любимия си изпълнител Зафирис Мелас, на когото винаги се е възхищавал. Двете звезди изнесоха съвместен концерт на сцената на зала 1 в НДК, а след това афтърпартито продължи до рано сутринта в столичния Котън Клуб.

Звездата на Diapason Records бе подготвил уникална програма с най-големите си хитове през годините и ги представи на сцената заедно с бенд от 11 витуозни музиканти. Зафирис Мелас също зарадва българските си почитатели с музикален маратон от най-добрите си песни. Накрая Тони Стораро и Зафирис Мелас изпълниха няколко песни в дует, с което предизвикаха бурните овации на публиката.

„Трудно ми е да опиша с думи вълнението, което изпитвах през цялото време. Зафирис Мелас е мой любим изпълнител, на когото цял живот съм се възхищавал и от когото съм се учил.”, сподели Човека-глас. „Винаги тайничко съм си мечтал, че един ден ще мога да пея с него на една сцена и още не мога да повярвам, че това ми се случи. Наистина съм безкрайно щастлив.”, довери още той.

Зафирис Мелас също не скри възхищението от таланта на Тони Стораро. Докато бяха на сцената той целуна ръката му, с което показа огромното признание към вокалните му качества.

Големия Тони сподели, че двамата с гръцката звезда са станали доста близки приятели и със сигурност това няма да е последната им среща. Възможно е скоро да изненадат почитателите си в Гърция и България с общ проект.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !