Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ева се премести в София

отпечатай новината

02.04.2014 16:30 | Видян 2307 пъти | Гласували 1

Ева се премести в София

След като загуби съпруга си в мъчителна и жестока болест преди месец, гласовитата Ева от "Тоника" реши да напусне за известно време родния Айтос и нае квартира в центъра на София, научи "България Днес" от колеги на популярната изпълнителка.

"Двустайният апартамент е на пъпа на столицата. Ева е изключително доволна, защото къщата в Айтос ѝ навява лоши спомени. Не иска да се връща скоро там", сподели колежка на певицата от вокалната група.

Именно предложението на продуцента Маги Халваджиян да помагат на малчуганите в шоуто "Големите надежди" дошло като спасителен пояс за изстрадалата Ева.

"В момента съм концентрирана в децата, радвам им се, а те ме спасяват от собствената ми мъка, за да не се връщам в Айтос.Още не съм готова за това", споделя личната си трагедия изпълнителката на "Бургаски вечери".

Именно ангажиментът към риалитито, който е още няколко месеца, вдигнал на крака иначе борбената Ева. В продължение на години певицата бдеше като орлица над съпруга си Гого. Грижеше се за него като за бебе и му даваше кураж да преодолява болестта.

"Не мога да остана сама в къщата ни. Много ме боли, затова гледам да съм полезна на друго място в други неща. Всяка вещ там ми напомня за Гого. Не се издържа", споделя мъката с колегите си от "Тоника" Ева.

Семейството идва в София, когато ги канят на щат от "Строителни войски" през 80-те години на миналия век. Десет години по-късно двамата се завръщат в родната къщана Ева в Айтос. Построяват звукозаписно студио, което в момента стои неизползваемо.

 

Снимка:  24chasa.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !