Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Албена Денкова печели "Денсинг старс"?

отпечатай новината

03.04.2014 09:30 | Видян 2486 пъти

Албена Денкова печели

Истински бунт е назрял сред редиците на „Денсинг старс" след влизането в шоуто на двукратната световна шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова. Очаквано, половинката на Максим Стависки се появи с гръм и трясък и още при първото си излизане на сцената обра овациите на журито. Съдиите дадоха цели 37 точки на Денкова от 40 максимум.

Бившата олимпийска шампионка обаче вече си създаде врагове сред конкурентите. Причината е, че Денкова влиза в предаването месец след началото му. Точно когато вече половината от останалите участници са изморени, изтощени, травмирани и дори контузени от предишните си репетиции и прояви. И не само това. Денкова още с влизането си е сочена за фаворитка за краен победител. Съдиите заляха шампионката с положителните си отзиви, бурни похвали и възхищение, сякаш пред тях на дансинга е оживял Елвис Пресли или направо Господ в токчета. „Похвалите бяха прекалени, те оценяваха не толкова танците й, а това, че е медалистка и победителка, и е известна по цял свят", коментираха зрителите.

Албена се ползва и със специални преференции в договора й с продуцентите на шоуто. Клаузи в договора й осигуряват щедра компенсация от рода на 70 хиляди лева, ако, не дай Боже, жената на Стависки се контузи на сцената. Една травма при нея може да се окаже фатална, защото Денкова си изкарва прехраната именно с краката си - тя участва в едни от най-рейтинговите тв шоута за фигурно пързаляне в Русия. Тя дори спечели последното издание на предаването „Ледников период", което означава, че тя вече има завиден опит от подобни шоупрограми, близки до „Денсинг старс".

Но солидното обезщетение при травма не е единственото условие, което е поискала Денкова. Според запознати тя е заложила в договора клауза, според която задължително трябва да е почти винаги на първите места в кръговете на състезанието, а накрая или да спечели в Големия финал, или да е на втора позиция.

„Албена е настояла нейното име като професионалист по никакъв начин да не бъде накърнявано, да не бъде подигравана, нито унижавана. Така че по договор съдиите нямат право да й дават ниски оценки, дори да се издъни. Забранено е и да се споменава и дума за катастрофата, в която бе замесен Максим", разкриха от екипа на предаването. През 2007 година след удар с друга кола край Ропотамо Максим отне живота на 24-годишния Петър Петров от Сливен, а Мануела Горсова изпадна в кома вследствие на сблъсъка.

Източник: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !