Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Владо Карамазов рекордьор по хонорари

отпечатай новината

03.04.2014 09:45 | Видян 2053 пъти

Владо Карамазов рекордьор по хонорари

Любимецът на публиката Владимир Карамазов предизвиква завист у колегите си не само с привлекателния си външен вид, ами и с тлъстите пачки, които прибира за представленията, в които играе, научи vsekiden.com.

За разлика от своите колеги, които се задоволяват с 450 лева брутна заплата, ако са на щат, Карамазов взимал не само твърдо възнаграждение от Народния, ами и хонорар извън него заради свои гастроли извън София. Общо на месец припечелвал около 9-10 хиляди, само от постановки.

Обикновено актьорите, които не са на договор към някоя театрална институция, се разбират с режисьорите за хонорар на постановка, който варира между 250 - 400 лева на поява на сцената, според ролята. „Владо обаче е звезда, много хора идват да гледат театър, само и само да изплакнат око с него, и затова той си иска повече пари, все пак винаги е в главната роля", разкриват от екипа на Народния театър. Според запознати Карамазов имал твърда тарифа, под която не падал - 650 лева за едно участие. Ако води някоя халтура пък, настоява за 1500-2000 лева на ръка.

Откакто се завърнал от снимките на „Сървайвър" в Камбоджа обаче, Карамазов предприел друг курс. Той добре се пооблажил с парите си от приключенското риалити и решил, че му е време за малко почивка от прашната сцена.

Владимир Александров, както е истинското име на актьора, е решил да напусне твърдото си място в Националния театър и оттук нататък сам да избира в какви роли иска да влиза - дали в театъра или в телевизията. Както преди години направи Димитър Рачков, който избяга от всичките си сценични изяви, за да се отдаде на шоу програми.

„Владо си е вдигнал яко тарифата, иска да работи хем в по-малко постановки и да е по-свободен, хем да прибира по-големи хонорари от преди, съвсем започна да звездее", коментират не без завист колеги на Карамазов. Още повече че той вече си има собствена фирма заедно с Юлиан Вергов и Захари Бахаров и затова вече планирал да е повече режисьор, отколкото актьор.

„Искам вече аз да съм си шеф, а не да се съобразявам с някой друг, който да ми казва какво да правя и да ме набутва в някакви треторазрядни представления, дето никой не искa да ги гледа", мрънкал редовно Карамазов пред свои приятели. Другата му идея била да се ориентира към продуцентството.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !