12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Съдят Карбовски за над 1 милион

отпечатай новината

03.04.2014 17:20 | Видян 2686 пъти | Гласували 1

Съдят Карбовски за над 1 милион

Общата стойност на делата, заведени срещу Мартин Карбовски от вече бившите му шефове от "Телеман", е за над 1 милион лева, научи сензационно "Уикенд". Продуцентската къща му спретна цели 8 дела, след като той ги напусна преди година с предаването си "Отечествен фронт", което се излъчваше по Нова тв, взе марката и се трансферира в ТВ7.

Макар това, което сега прави Карбовски, да се нарича "Фронтова линия", от "Телеман" вече са осъдили патентното ведомство, че е позволило да се създаде производно на името, което като интелектуална собственост не принадлежи на водещия. "Мартин си мисли, че много хитро е прецакал продуцентите си, но ще му се стъжни, той не е авторът на "Отечествен фронт" и сега ще трябва да се бръкне надълбоко", злорадстват в телевизионната гилдия.

Всъщност от "Телеман" хич не жалят за Карбовски, даже напротив. Те вече са готови с ново предаване, клоето е истинският "Отечествен фронт" - с автентичната идея от създателите на оригинала. Под името "Ничия земя" екипът е подготвил хитово житейско реалити, което стартира тази събота, 5 април, от 22,30 часа по Нова тв. Заявката, която вече е дадена, е да се отвее конкуренцията и да се докаже кой е майсторът на историите, от които аудиторията настръхва. "Ничия земя" се връща към оригиналната идея за социален ъндърграунд - да се занимава с хората, които наистина си струва да бъдат показани. Хора забравени или непотърсени да разкажат своята история.

Историята, която се превръща в поука. Поуката, която се превръща в метафора. Метафора за живота, в който живеем. Новото предаване "Ничия земя" снима лудите, преди да полудеят, престъпниците - преди да влязат в криминалната хроника, обикновените - преди да станат необикновени.

Отличителното от всички други проекти, които съществуват или за които са правени опити, е, че всеки епизод на "Ничия земя" разказва две различни истории: едната по-смешна и забавна, другата - по-сериозна и разтърсваща. Но това не са просто два сюжета - това са две истории, разказани от две страни. Два различни погледа върху онзи свят, който дори не е в периферното ни зрение.

Единият автор е добре познатото лице от емисията на Нова Даниела Тренчева, която, преди да седне на новинарския стол, бе топ разследващ журналист. Другият автор е Елена Чопакова, която стои зад човешките истории, показвани в "Дикоff". Тя пък е това, от което ефирът отдавна има нужда - свежа кръв, готова да се слее с всяка съдба, която трябва да бъде показана.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !