Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Готвят Къци за жури в следващия сезон на "Като две капки вода"

отпечатай новината

04.04.2014 11:30 | Видян 1562 пъти

Готвят Къци за жури в следващия сезон на

Къци ще оценява участниците в следващия сезон на „Като две капки вода". Независимо на кое място ще се класира, шоуменът вече е одобрен за жури на мястото на Милица, научи „Всеки ден". Миналата година поканата да седне на съдийския стол бе подготвена като утешителна награда за този, който се класира на второ място. Така Гладнишка получи шанса да се изказва за представянето на колегите си. Тази година обаче изборът на продуцентите е атрактивният водещ, независимо на кое място ще се класира, дори и да е финалист.

„Къци е роден да води, да се показва пред публика, ще бъде много забавно да го слушаме как коментира участниците в шоу, в което той самият се е представил много добре", аргументирали се шефовете на формата. Евентуален проблем би било, ако другите в шоуто разберат, че отсега е решено кой да е жури догодина, може да има сърдити.

Самият Къци още се колебаел, така че не било 100% сигурно, че ще приеме. Досега не се е случвало Вапцаров да отхвърли предложение, свързано с участие по телевизията, коментират зад кулисите на „Като две капки вода".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !