Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Митко Културиста замесен в убийство

отпечатай новината

07.04.2014 15:45 | Видян 12895 пъти

Митко Културиста замесен в убийство

Европейският шампион по културизъм Митко Димитров бе прибран зад решетките в четвъртък, както "Всеки ден" пръв съобщи. Изненадващият арест на мускулестия тип ошашави светските среди и плъзнаха всевъзможни версии за опандизването му. Първоначалната версия бе, че Митко е задържан заради търговия с анаболи. Истината се оказа обаче по-жестока.

Окаушването му е станало, след като прокуратурата разровила стари папки и открила, че Митко има да излежи 5 месеца от стара присъда за бягство от затвора. В началото на 90-те години Културиста е прибран на топло за непредумишлено убийство. Заедно с него тогава да подведени под отговорност ММА боецът Александър Пацов и Бисер Петров - Рака. Тримата тренирали по онова време бокс, набили човек, който паднал и си ударил лошо главата, от което мъжът починал. Именно в затвора Димитров се запалил по културизма.Там той се запознал с Марио Колев и двамата направили план за бягство. Успели да изчезнат през църквата на зандана. Само след няколко дни обаче били предадени от техен близък

Митко Културиста и Коев били задържани в апартамента в София, в който се криели. Около 6 години по-късно Колев успял да избяга за години и да се скрие в Унгария. Сега делото срещу Културиста е изтупано от прахта и явно е попаднало в ревизираните от Върховна касационна прокуратура папки. Делото било възобновено, тъй като са се установили множество пропуски и съществени процесуални нарушения.

В Софийския затвор Митко бил настанен в самостоятелна килия, но тежко преживявал прибирането зад решетките и не можел да мигне от няколко дни. Жена му - манекенката Биляна Йотовска, която стана Мис Дупе през 2005 г., коментира, че мъжът ѝ нямал никаква присъда. Първоначално тя дори твърдеше, че информацията за опандизването на мъжа ѝ е невярна и той в момента бил в чужбина.

Припомняме, че Културиста е бивш гард на Жоро Илиев.След излизането на Митко от затвора той става охрана на Мето Илиенски, а след изчезването му отива при боса на ВИС.

Източник: "Всеки ден"
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !