Пънк версията на Шарлийз Терон

За последната си официална поява Шарлийз Терон заложи на...

Мисис България Роксана Кирилова ни...

Носителката на титлата "Мисис България Земя...

"Кеворк прoговаря"... пред Венета Райкова

отпечатай новината

19.09.2008 11:45 | Видян 6178 пъти | Гласували 1

С първото си издание от новия пети телевизионен сезон „Горещо” ще поднесе голяма изненада на зрителите си – телевизионният таблоид е с ново студио и с нова шапка, която отразява характера на водещата Венета Райкова и е безкрайно далеч от приетите за този специфичен телевизионен жанр стил и визия.
За първото си предаване водещата Венета Райкова покани човекът-легенда в телевизионните среди Кеворк Кеворкян, който рядко се появява в публичното пространство и още по-рядко дава телевизионни интервюта.

„Аз съм живял с големи жени – моята Джени беше знаменита жена!” – споделя Кеворк в едно наистина откровено и лично интервю и признава, че няма нищо против да говори за личния си живот. Той разкрива, че животът им заедно не е бил много лесен за нея, защото той „е драка”. Според водещата на „Горещо” преди смъртта на съпругата му Джени Кеворк е давал вид на студен човек, който държи на дистанция хората и който за пръв път е показал човешкия си образ в интервютата и изказванията веднага след смъртта й. Кеворк Кеворкян признава, че смъртта на Джени го е накарала да извади някои неща – споделя, че е бил много изненадан от смъртта й и се чувства виновен и досега, защото внушавал на хората и най-вече на нея, че може да направи всичко и да помогне по някакъв начин, което вероятно е правело хората малко небрежни към себе си. Той признава, че е бил и малко недосетлив и съветва да се втренчваме в близките си хора особено, когато те се раздават към другите.

За пръв път пред камера Кеворк говори за дъщеря си и признава, че тя е голямата му слабост и изпитва голяма обич и привързаност към нея.
Мистър „Всяка неделя” за пръв път споделя и какво му е предрекла Ванга преди години. Той признава, че не познава феноменът Ванга и не може да го обсъжда, а само да го уважава и че тогава вместо да се възползва от шанса да чуе нещо за себе си, той е мислел за това как да направи интервю с нея.

Кеворк Кеворкян не пропусна да се поинтересува какъв е полът на очакваното от водещата на „Горещо” дете и какво име са му измислили, а за първи път Венета Райкова си позволи да поиска нещо, което да остане лично за нея за спомен и го помоли да й напише нещо в книгата си. Какво е посвещение, което Кеворк Кеворкян остави на Венета Райкова – само в „Горещо”, събота, 20 септември 2008 година, от 22:30 часа, по Нова телевизия. И още - гадже ли е Кеворк Кеворкян с Лора Крумова? Какво му е предрекла Ванга преди години и сбъднали ли са се предсказанията й? Какъв е полът на детето, което Венета Райкова очаква и какво име са избрали за него двамата със съпруга й Тихомир?
А следващата събота – 27 септември 2008 година - в „Горещо” Кеворк продължава да говори – за книгата си, за хората в нея и за времето, в което тя излиза.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !