Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

"Кеворк прoговаря"... пред Венета Райкова

отпечатай новината

19.09.2008 11:45 | Видян 7743 пъти | Гласували 1

С първото си издание от новия пети телевизионен сезон „Горещо” ще поднесе голяма изненада на зрителите си – телевизионният таблоид е с ново студио и с нова шапка, която отразява характера на водещата Венета Райкова и е безкрайно далеч от приетите за този специфичен телевизионен жанр стил и визия.
За първото си предаване водещата Венета Райкова покани човекът-легенда в телевизионните среди Кеворк Кеворкян, който рядко се появява в публичното пространство и още по-рядко дава телевизионни интервюта.

„Аз съм живял с големи жени – моята Джени беше знаменита жена!” – споделя Кеворк в едно наистина откровено и лично интервю и признава, че няма нищо против да говори за личния си живот. Той разкрива, че животът им заедно не е бил много лесен за нея, защото той „е драка”. Според водещата на „Горещо” преди смъртта на съпругата му Джени Кеворк е давал вид на студен човек, който държи на дистанция хората и който за пръв път е показал човешкия си образ в интервютата и изказванията веднага след смъртта й. Кеворк Кеворкян признава, че смъртта на Джени го е накарала да извади някои неща – споделя, че е бил много изненадан от смъртта й и се чувства виновен и досега, защото внушавал на хората и най-вече на нея, че може да направи всичко и да помогне по някакъв начин, което вероятно е правело хората малко небрежни към себе си. Той признава, че е бил и малко недосетлив и съветва да се втренчваме в близките си хора особено, когато те се раздават към другите.

За пръв път пред камера Кеворк говори за дъщеря си и признава, че тя е голямата му слабост и изпитва голяма обич и привързаност към нея.
Мистър „Всяка неделя” за пръв път споделя и какво му е предрекла Ванга преди години. Той признава, че не познава феноменът Ванга и не може да го обсъжда, а само да го уважава и че тогава вместо да се възползва от шанса да чуе нещо за себе си, той е мислел за това как да направи интервю с нея.

Кеворк Кеворкян не пропусна да се поинтересува какъв е полът на очакваното от водещата на „Горещо” дете и какво име са му измислили, а за първи път Венета Райкова си позволи да поиска нещо, което да остане лично за нея за спомен и го помоли да й напише нещо в книгата си. Какво е посвещение, което Кеворк Кеворкян остави на Венета Райкова – само в „Горещо”, събота, 20 септември 2008 година, от 22:30 часа, по Нова телевизия. И още - гадже ли е Кеворк Кеворкян с Лора Крумова? Какво му е предрекла Ванга преди години и сбъднали ли са се предсказанията й? Какъв е полът на детето, което Венета Райкова очаква и какво име са избрали за него двамата със съпруга й Тихомир?
А следващата събота – 27 септември 2008 година - в „Горещо” Кеворк продължава да говори – за книгата си, за хората в нея и за времето, в което тя излиза.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !