12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Владо Стоянов показа гаджето

отпечатай новината

08.04.2014 15:00 | Видян 7188 пъти

Владо Стоянов показа гаджето

Вратарят на националния отбор по футбол и „Лудогорец” Владислав Стоянов показа чаровната си приятелка Венера, видя "България днес". Един от най-добрите български футболисти заведе красавицата на разходка в Русе. Вероятно липсата на активен социален живот в Разград е провокирала двойката да отскочи до крайдунавския град който е само на 60 км от клубната база на „орлите“.

Именно в Разград пламна любовта между двамата, които вече около година са неразделни, като половинката му не пропуска нито един мач на клубния и националния отбор. Освен Владо и френският защитник на „Лудогорец“ също си намери гадже от малкото градче.

„Вече и аз имам сериозна приятелка, момичето е от Разград. Около година сме заедно. В известна степен тя може би ме сложи на мястото ми! Има време за сватба, не бързаме. Не знам, може би през лятото ще се оженя“, призна вратарят, който многократно беше обявяван за играч на мача и привлече вниманието към себе си на редица реномирани отбори от континента. Нещо повече – Стоянов стана титуляр в националния отбор, където измести Николай Михайлов.

Според мнозина именно присъствието на Венера до Владо е бил ключът към това формата му да се подобри рязко и да го изстреля до №1 във всички класации. Половинката на Стоянов понякога се превъплъщава и в негов шофьор, като той признава, че отскоро има книжка и никога автомобилите не са били негова голяма страст.

Използвайки топлото пролетно време, Владо и Венера седнаха на открито в едно от централните русенски заведения. Двамата заложиха на фрешове и кафета, Стоянов не си позволи волности и като истински професионалист не пи алкохол. Облечен с анцуг, футболистът почти не се отличаваше от заобикалящите го клиенти на заведението и затова, без да бъде
забелязан, спокойно се наслаждаваше на компанията на чернокосата си приятелка. Хубавицата Венера обаче събираше погледите на мъжете, които преминаха по централната ул. „Алексавдровска“. След разпускането в кафенето двамата заложиха на релаксираща шопинг обиколка.

Футболистите на „Лудогорец“ не крият, че единственият недостатък на престоя им в отбора е липсата на активен живот в Разград. Там всички ги познават, а и заведенията се броят на пръстите на ръцете. Затова играчите често отскачат до Русе или Варна, където да обикалят по моловете или просто да изпият по едно кафе за разнообразие.

 

Снимка: фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !