Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Нова телевизия се срина

отпечатай новината

08.04.2014 16:15 | Видян 2252 пъти

Нова телевизия се срина

Радостта от високите рейтинги на Нова телевизия беше твърде прибързана. Въпреки че като цяло пазарния дял на медията е много близък до този на BTV, програмите на Нова отново са във втората половина на класацията Топ 25 за месец март, показват данните на пийпълметричната агенция "Медиарисърч", съобщава "ШОУ".

Най-гледаното шоу на Нова е "Като две капки вода" с пазарен дял 25%, колкото е и пазарния дял на "Шоуто на Слави".Най-гледаното предаване на BTV пък е концертът "Симона и приятели в Свищов" с дял 31,4%, следавано от "Крисия и приятели в Разград" с дял 30. "България търси талант"  по  BTV  е с рейтинг 13,4 и пазарен дял 30,56%, според данните на "Медиарисърч".

"Денсинг старс" по Нова телевизия е с рейтинг 7,7% за аудитория 4+ и пазарен дял 18,4. Преди танцувалното шоу са 'Съдби на кръстопът" с 8,5% гледаемост и "Големите надежди" с 8,7%. Най-любимите преди няколко години "Комиците" и 'Столичани в повече" също са загубили от зрителската аудитория на BTV . Те имат съответно по 11,4 и 12,2% гледаемост.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !