Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Дарин Ангелов едва не убил семейството си

отпечатай новината

09.04.2014 13:15 | Видян 4891 пъти

 Дарин Ангелов едва не убил семейството си

Дарин Ангелов от "Денсинг старс" живее втори живот. Ужасен спомен от далечната 1999 година все още не може да остави актьора на мира. Дарин, който има брат близнак Деян, сънува кошмари от тежка катастрофа, в която едва не умира цялото му семейство. Виновник за инцидента бил именно Дарин, разказва "Всеки ден".

През есента на фатанлната 99-а година той, брат му и баща им се прибирали към София, шофирал тийнейджърът Дарин, който отскоро имал книжка. Скоростта обаче била твърде висока и актьорът изпуснал управлението на автомобила. Возилото изхвърчало от виадукта, преобърнало се три пъти през тавана и паднало на четирите си колела. Всички се отървали живи, но с наранявания и фрактури. Оттогава Дарин не спирада се чувства виновен и дълги години след инцидента не смее да се качи на кола.

"Извадихме чист късмет, можеше и тримата да сме на оня свят. Ние сме любимци на съдбата", споделил Дарин пред свои приятели. Според негови колеги именно заради това нещастие, разминало се на косъм от трагедията, Дарин вече не близва алкохол. Рядко може да бъде забелязан с чашка в ръка.

"Така и не се разбра дали тогава е бил почерпен, но е истина, че е карал с твърде висока скорост и че всички са се разминали едва-едва", коментират колеги на Дарин от "Младежкия театър", където работи заедно с брат си Деян.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !