Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Кейт Мидълтън прекалила с виното на изложение

отпечатай новината

14.04.2014 10:15 | Видян 2701 пъти

Кейт Мидълтън прекалила с виното на изложение

Принц Уилям, съпруга му Кейт и синът им принц Джордж са на 3-седмична обиколка в Нова Зеландия и Австралия. Там те опровергаха слуховете, че чакат втори наследник, макар първоначално те да го намекнаха.

По време на среща в град Кембридж Уилям се видя с тяхна отколешна почитателка, новозеландката Синтия Рийд, която изплете шал от мериносова вълна за принц Джордж, предаде Франс прес. Сега на срещата със Синтия принц Уилям й заяви, че скоро ще й се наложи да плете още един шал.

Преди известно време британските медии писаха, че Кейт е бременна, според таблоида кралското семейство искало момиче, това обаче се оказа спекулация. Мидълтън сама сложи край на спекулациите като попрекалила с алкохола на дегустация на вина.

Херцогинята изпила най-малко 6 чаши вино, което не би направила ако очаква дете. Малко преди визитата във винарната знатното семейство присъства на литургия по повод Палмова неделя в град Дънедин, на Южния остров на Нова Зеландия. Литургията беше в местната англиканска катедрала Сейнт Пол.

Изтчник: inews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !