Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Андрей Слабаков избяга от Ернестина

отпечатай новината

17.04.2014 09:45 | Видян 2971 пъти

Андрей Слабаков избяга от Ернестина

Режисьорът Андрей Слабаков напусна жена си Ернестина Шинова за няколко месеца, съобщава „Всеки ден”. Причината е негов проект за документален филм. Творецът е предприел дълго пътешествие из България заедно със свой екип. От картата са зачеркнали десетина града, като в момента се намират в Пловдив. Лентата, с която се е захванал Слабака, е по повод подписките за референдум за нови изборни правила.

В ранния пек вчера на улица „Отец Паисий” Слабаков имаше няколко минути преди да се залови за работа и съставът да бъде на линия с камера и микрофон. Използва времето преди обед за студена бирена пауза. „Ние си идваме с мисията и с доброто време”, пошегува се Слабаков. След кратка улична оперативка и няколко глътки от пивото режисьорът и компанията му тръгнаха из центъра, където да си набележат места за снимки. Докато той хойка из градовете, съпругата му Ернестина е всеки ден в компанията на свои приятелки, с които обикаля по магазините.

В момента цапнатият в устата режисьор е съден за дискриминация, след като сравни хората с хомосексуална ориентация с опасността от цигарите. „Гейовете са много по-вредни от цигарите”, коментира тогава Слабаков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !