Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Иво Танев с триумф като Павароти

отпечатай новината

22.04.2014 17:00 | Видян 1552 пъти

Иво Танев с триумф като Павароти

Поредното невероятно шоу поднесоха участниците в най-забавното предаване за преобразявания Като две капки вода по Нова. Гласуването беше оспорвано, защото всички положиха много усилия, за да се доближат максимално до образите, които трябваше да имитират.

В крайна сметка след гласуването на журито и участниците на първо място застана Иво Танев. Публиката подкрепи мнението на четиримата съдии, като присъди своите 10 точки на брилянтното му превъплъщение в Лучано Павароти и изпълнението на Caruso.  

"Откъде извади този глас? Граничеше с гениалността", бяха думите на Хилда за изпълнението на Деян Донков като Лили Иванова. Веднага след нея Маги Халваджиян издаде, че е говорил с примата на българската естрада и се оказа, че тя е фен на Като две капки вода, а сега я очакваме и като гост.

Поредната порция забавления ни очаква следващият понеделник. Тогава Стефания ще бъде Стенли, Мая - Бритни Спиърс, Павел - Мишел Тело, Нети - Барбара Стрейзънд, Къци - Фреди Меркюри, Неве - 100 кила, Деян - Depeche Mode, а Иво - Петя Буюклиева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !