Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Слави прибра майка си в София

отпечатай новината

24.04.2014 12:00 | Видян 2472 пъти

Слави прибра майка си в София

Слави Трифонов буквално сви семейното си гнездо. Най-популярният ни шоумен е приютил в дома си легендарната мама Здравка, която е решила да стане столичанка, споделя megalife.bg. Жената живее чудесно, заедно с прекрасния си син и неговата изгора Мартина.

Интересното обаче е, че тя е дошла да живее при сина си без съпруга си Тодор. Бащата на шоумена не искал и да чува за това да живее в шумната столица и засега решил да си остане сред приятелите в село Тодориново. Тодор, който е заклет градинар не искал да изоставя голямата си градина с цветя, овошки и лехи и др., защото цялото му имане има нужда от постоянна поддръжка.

Запознати твърдят, че въпреки постоянните кавги между Здравка и Тодор двамата не са разделени като семейство. Майката на шоумена копнеела за разнообразие, заради което зарязала мъжа си на село. Жената обичала да се разхожда по пазари и по големите хипермаркети в столицата. Мама Здравка е истинска любителка и на големите лъскави молове и много често била забелязвана в компанията на Мартина - бъдещата й снаха.

Приятелката на Слави нямала никакъв проблем със свекърва си и двете намирали общ език по много теми. Здравка също много харесвала Мартина и смятала, че освен че е много красиво, момичетое принципно и добро  е със сина й най-вече заради качествата му, а не заради парите му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !