Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Аматьор папарак дебне Вената Райкова

отпечатай новината

25.04.2014 12:45 | Видян 3131 пъти

Аматьор папарак дебне Вената Райкова

"Много са ви смотани папараците, другия път ми пратете по незабележими", избухна Венета Райкова във Фейсбук и разказа как вчера цял ден по петите я следвало някакво момиче, което през цялото време е снимало.

Вместо да се даде на любителката-папарак, Венета отвърнала на удара и щракнала заблудената девойка. След това пусна снимката й във Фейсбук, за да я разобличи публично.

"За да не пишете лъжи покрай снимките, ви улеснявам къде и какво правих днес - ходих до магазин за обувки, до туристическа агенция, до банката, на плуване с детето и до магазин за хранителни стоки и снимах папарачката ви!! И да подчертая през цялото време съм била с мъжа ми и детето, така че предварително ще пресека вашите опити за инсинуации", разясни бясната водеща.

Приятелите на Венета предположиха, че това са папараци на "измисленото предаване" "ГНи-Ло или НЛО", визирайки "Поверително от NL" с Николета Лозанова. Самата Райкова не пожела да конкретизира:"...но факта че цял ден е след мен е достатъчно ясен.... точно затова обясних къде и с кой съм ходила за да не четем после истории с неочакван край... бях със семейството ми, но после ще четете друго под снимките... а сега да видим какво ще измислят?? хахахх, а и им разкрих хората, а сега да видим!!, уточни журналистката с "безгрешен" правопис.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !