Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Део, Лео и Играта с нов музикален хит

отпечатай новината

25.04.2014 15:30 | Видян 1753 пъти

Део, Лео и Играта с нов музикален хит

Най-новият смартфон на българския пазар HTC One (M8) беше представен седмица преди официалната си търговска премиера на специално събитие в София с дебюта на новото парче на Део, Лео и Играта. В събитието участваха и Михаела Филева, Графа, DJ Desy от Phuture Shock, изгряващата звезда Прея Осасей и Сдружение Трансформатори, които подготвиха дизайн инсталация, вдъхновена от телефона.

Премиерата на телефона за България съвпадна с представянето на новото парче на Део, Лео и Играта - “Всеки миг”, в чието видео за първи път се показва ултрамодерният смартфон. Клипът е дело на двукратния носител на титлата за най-добър режисьор на хип-хоп клипове – Bashmotion и включва кадри, заснети с HTC One. След първото показване на клипа музикалната линия на събитието беше продължена от Прея Осасей и от специалния гост - изненада Графа, които също за първи път пред публика изпълниха новото си съвместно парче „Ни напред, ни назад”.

 Михаела Филева изненада гостите като демонстрира дуо камерата на HTC One (M8), правейки си селфита с присъстващите на събитието. Тя довери, че е почти готова с нов летен хит и част от видеото ще бъде заснето именно с новия  телефон.

 Друг акцент в програмата беше дизайн инсталацията на сдружение „Трансформатори”. Специално за премиерата на новия смартфон младият екип от архитекти конструира HTChairs – инсталация от „хакнат“ зъболекарски стол, в който са вградени всякакви смартфон функции – телефон, указател, карта, пощенска кутия, уокмен и др. Своеобразният „уред за мъчение“ е съпоставен с изчистения и перфектен дизайн на HTC One (M8), който предлага пълната съвкупност на всички тези функции в една човешка длан. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !