Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Дейли Мейл обяви Слънчев бряг за най-евтина хит дестинация

отпечатай новината

25.04.2014 17:00 | Видян 1951 пъти

Дейли Мейл обяви Слънчев бряг за най-евтина хит дестинация

Ако искате лятната ви ваканция да бъде истинска сделка, забравете Италия и тръгвайте за българския Слънчев бряг, съветва едно от най-четените британски издания Дейли Мейл. Всекидневникът публикува проучване на курортите в Европа, от което всеки може да се ориентира за цените и качеството на услугите. Безспорен хит на континента според журналистите на Острова е нашият Слънчев бряг.

Пакет от 10-е най-важни туриститечски продукти и услуги за една ваканция в българския курорт излиза 43 паунда, докато в Тоскана или Соренто трябва да платите за същата комбинация над 100 британски лири, показва изследването. Качеството е същото, а в Слънчев бряг за тази сума ще получите и обилна вечеря с разнообразни напитки за нощта, добавя Дейли Мейл.

Проучването било поръчано, защото анкета сред британците показала, че те планират да пътуват много повече през тази година, благодарение на ръста на икономиката им. 57% от хората на Острова имат намерение на прекарат ваканцията си в чужбина. Преди шест месеца този процент е бил едва 54. При това повечето от тях вече са платили своите ексурзии, а 30% дори са дали авансово пари за втора почивка през септември. Те са признали, че решаващата роля за техния избор на курорт е изиграл лошият климат в тяхната родина. Вестникът допълва, че цените в две трети от ваканционните места в Европа са паднали до 21% през 2014 г.

Ето и рейтингът хитовите евтини дестинации, препоръчани от Дейли Мейл:

1. Слънчев бряг, България
2. Мармарис, Турция
3. Коста дел Сол, Испания
4. Коста Бланка, Испания
5. Алгарве, Португалия
6. Пафос, Кипър
7. Крит, Гърция
8. Истрия, Хърватия
9. Орландо, САЩ
10. Корфу, Гърция

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !