Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Телефонът на Чочо още звъни

отпечатай новината

28.04.2014 14:15 | Видян 2198 пъти

Телефонът на Чочо още звъни

Даниела Мирчева, почернената съпруга на големия актьор Чочо Попйорданов, който почина на 5 май миналата година, призна, че все още не е спряла мобилния му телефон. Причината е, че много от приятелите и колегите му продължавали да звънят на неговия номер, когато искат да поговорят с нея. "Дори аз звъня от този телефон – на хора, на които им нямам номерата. Дори профилът му във Фейсбук не съм закрила.", разказа в "Предаването на Карбовски" по TV7 тя.

В момента съпругата му се успокоява единствено с любовта на осиновената им дъщеря Катя, както и със спомена за голямото му сърце. Двамата с Чочо кандидатстваха за осиновяване на дете, което обаче стана факт след кончината му, съобщи inews.bg. "Детето расте, дивее. На 2 години и 3 месеца е. Тя го разпознава на снимки и по телевизията. Много по-малко плача, защото не искам. За да не му се пречи на душата – да не го тревожа. Сестра ми го е сънувала и той ѝ казва да ми каже да спра да плача.", разказа Мирчева.

Тя призна, че любовта, която е получила от актьора, е най-голямото й наследство от него. Когато той умира, раздава някои от вещите на най-близките му приятели. На Иван Ласкин, с когото Попйорданов е неразделен, дава якето му и маскировъчни дрехи.


Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !