Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Виктория Бекъм: Бях посмешище в света на модата

отпечатай новината

30.04.2014 14:15 | Видян 2284 пъти

Виктория Бекъм: Бях посмешище в света на модата

Бившата певица от групата Spice Girls изуми модните критици със своя уникален стил още с първата си, дебютна колекция, която представи през 2008 година в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Още тогава много знаменитости започнаха да обличат тоалетите на мисис Бекъм за светски събития и така ѝ направиха още по-голяма реклама и ѝ дадоха един летящ старт като дизайнер.

В ново интервю за модно списание 40-годишната звезда казва: „Дълго време модните критици ме имаха за посмешище и докато всички бяха заети да ми се присмиват, аз полагах основите на това, което имам сега.

Всички казваха, че модният ми бранд никога няма да проработи, защото една знаменитост не може да прави мода. Не съм искала да доказвам нищо на никого, а най-вече на себе си.“

Въпреки това, Виктория е категорична че славата е помогнала на нейната марка, тъй като не е трябвало да разчита на реклама, за да продава дрехите си. Тя добавя: „Славата е нож с две остриета, наистина.

Най-ценната част да бъдеш известна е, че имаш доверието на хората и получаваш тяхното внимание. Не трябваше да разчитам на рекламни кампании.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !