Ето как и чрез кого К.Петков...

"Добро утро. Това е г-н Мартин Драгулев, който замества...

С.Йончева и Доминго празнуват...

"Доминго и аз на корицата на Das Opernglas за май!...

Лучия изхвърли Лео

отпечатай новината

05.05.2014 09:00 | Видян 1526 пъти

Лучия изхвърли Лео

Лучия изхвърлила Лео, стана ясно в "Жените говорят" по TV7, тази неделя. "Постоянно съм с децата. Когато спят отивам при тях да проверя дали спят, защо плачат, дишат ли. Накрая Лучия ме изгони", призна Бианки. Италианският талисман на българската рап-сцена призна, че не е лесно да се гледат близнаци: "Когато видя, че става много тежко, влизам в интернет, където има една индийка с 11 близнаци и си казвам гледай ние сме щастливци, че имаме само 2". Младите родители признаха, че все пак им помагат две гледачки - Хриси и Яна. Лео е щастлив, че са добри и точни. 

Николо и Матиа ще бъдат кръстени в Италия на 26 юли. Николо и Матиа ще вземат своето свето кръщение в Италия, пише "Блиц". Лео сподели, че откакто е баща е станал много по-сантиментален и чувствителен и често му се случва да плаче. По време на участие в благотворителен концерт, посветен на болни децата той разплакал, а едно от дечицата му донесъл салфетки. 

Родителите на Николо и Матиа не мислят за други деца и се страхуват да не би ако случайно Лучия забременее да се появят още две бебета. Лео е постоянно с децата, но единственото, от което се страхува е да ги къпе. "Направо се разпотявам, иначе няма проблем да сменям памперси", сподели италианския рапър, с талант на готвач пред Жени и Мая.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !