Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Каналите на Viasat с нова идентичност

отпечатай новината

07.05.2014 13:15 | Видян 1957 пъти

Каналите на Viasat с нова идентичност

Нов и освежен облик ще изненада зрителите на каналите Viasat Explorer, Viasat History и Viasat Nature, както и филмовият канал TV 1000. Нова корпоративна идентичност, нов дизайн и програмно съдържание, по-интересно от всякога, съпътстват ребрандинга на каналите, част от портфолиото на Нова ТВ.
Новите лога на каналите под шапката на Viasat са специално разработени така, че да изглеждат еднакво добре – на телевизор или мобилно устройство.

"Новата визия и идентичност са само част от стратегията ни за цялостно развитие портфолиото. Нашите усилия и инвестиции са насочени към това каналите да предлагат все повече качествени продукции, с акцент върху ексклузивните европейски премиери, коментира главният изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп Дидие Щосел.  Ребрандингът е естествената стъпка, която правим, за да подобрим  преживяването на зрителите", допълва Маринела Димитрова, регионален мениджър на каналите Viasat за България и „Директор “Разпространение” на Нова Броудкастинг Груп.

Viasat Explorer ще бъде преименуван на Viasat Explore, в унисон с цялото разнообразие от програми, които предлага. Новото име занапред по-пълно ще пресъздава отличителните характеристики на програмите на канала, а именно любопитството, приключенския дух и решителността в откриването на новото и необикновеното.

Viasat History ще продължи да прави историята по-близка до зрителите със силни документални продукции, които предлагат свеж и модерен поглед върху историята. Програмите на канала и занапред ще забавляват и предизвикват любопитство, а основен фокус на канала занапред ще бъде европейската история, разбулването на тайни от миналото и препратки към настоящата действителност.

Viasat Nature ще позволява природата да разкаже своята собствена вдъхновяваща история. Хората, които представят сюжетите, било то експерти по дивата природа или обикновени хора, са толкова отдадени на техните завладяващи моменти, че това превръща разказа им в още по-близък и личен.

Филмовият канал TV1000 и занапред ще представя най-доброто от Холивуд и Европа, от най-награждаваните хитове до независимите продукции, от съвременното кино до безспорните класики.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !