12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Блатечки на война с тъщата

отпечатай новината

07.05.2014 17:00 | Видян 3132 пъти

Блатечки на война с тъщата

Диляна Попова вкара Асен Блатечки в люта война с тъщата му, научи "Всеки ден". Актьорът и синеоката манекенка официално признаха не само че са заедно, но и че чакат дете.

Звездата от "Стъклен дом" и "Фамилията" напусна преди време фамилното жилище, където живееше с жена си Катерина и дъщеря им, вече тийнейджърка. Въпреки че дели едно легло с Диляна, Асен от време навреме се прибирал и вкъщи при семейството си. Тази ситуация била най-неприемлива за майката на жена му Катерина. Властната тъща Пламена не можела да търпи безцеремонното поведение на зет си. Когато се засичали вкъщи, тя или му хвърляла леден пронизващ поглед, или пък подмятала злостни думи по негов адрес.

Всъщност изневярата на кинаджията, възприеман от някои като секс символ, с изкусителната манекенка и многобройните му кратки забежки с други хубавици били приети спокойно от законната му половинка. Двамата решили да се разделят цивилизовано, без скандали и взаимни обвинения. Според близки до актьора това най-вече се дължало на съпругата му, която била много интелигентна и нямала намерение да затъва в кавги и безсмислени дрязги. Освен това познавайки темперамента и характера на Блатечки, жена му дори допускала, че след време ще му писне да бъде с Диляна и пак ще се върне при семейството си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !