Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Глория Гейнър и Jamiroquai се включват в EXIT Adventure 2014!

отпечатай новината

08.05.2014 11:00 | Видян 1497 пъти

Глория Гейнър и Jamiroquai се включват в EXIT Adventure 2014!

Музикална икона, диско дива и автор на една един от най-големите световни хитове на всички времена – I Will Survive – Глория Гейнър ще бъде хедлайнер на най-добрия европейски фестивал!

Живата легенда ще се качи за първи път на Main Stage на EXIT, след почти 40 годишен музикален стаж, 20 албума, голям брой хитове и награди, милиони излъчвания в радиа и участия на най-важните международни събития.  С невероятния си глас и запомнящо се сценично присъствие, Глория Гейнър със сигурност ще направи един от онези концерти, които остават в историята.

След миналогодишната незабравима изява на диско краля Нийл Роджърс, EXIT отново ще вдигнат летвата с изпълнения на живо на най-големите хитове на диско кралицата - Never Can Say Goodbye, Let Me Know (I Have A Right), I Am What I Am, както и най-известния кавър на парчето Can't Take My Eyes Off You.

Дни по-късно танците ще продължат на Черна Гора, където публиката ще се потопи в изключително шоу на едно от най-силните имена на музикалната сцена от последните 20 години -  Jamiroquai! След предишното си взривяващо участие на EXIT, носителите на награда Грами с над 25 милиона разпродадени копия на албуми ще допринесат към предстоящото балканско приключение с хитове, като Virtual insanity, Cosmic girl, Love Fool и др.. Разбира се, специалната добавка ще бъдат отличителният глас и впечатляващите танци на екстравагантния фронтмен на бандата Jay Kay, който нееднократно е показвал, че умее за секунди да вдигне публиката на крака и да я направи част от лудото шоу на бандата.

Специалният майски подарък от организаторите на EXIT Adventure пък е промоция за любители на приключения с приятели. Специалният комбо билет „5+1 безплатен” се продава онлайн и на касите на ТикетПРО до 25 май (или до изчерпване на количествата) и дава възможност всяка група, закупила 5 билета за EXIT или EXIT Adventure наведнъж да получи шести безплатно! Бонусът е, че всеки член на групата получава и безплатен пропуск за фестивала ROCK@EXIT, на който ще свирят Queens of the Stone Age на 11 юни в Петроварадинска крепост!

Следете Фейсбук страницата на EXIT Bulgaria или http://www.exitfest.org/en/bulgaria за повече информация.
Билети: Тикетпро
Транспорт и настаняване: PartyTravel.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !