Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Мая Илиева с ново гадже

отпечатай новината

09.05.2014 10:45 | Видян 3542 пъти

Мая Илиева с ново гадже

Мая Илиева се сдоби с чисто ново гадже. Единствено „Всеки ден" научи, че от няколко месеца вдовицата на Жоро Илиев отново се носи на крилете на любовта. Последното завоевание на строго охраняваната красавица е десетина години по-младо „лъвче" с бизнес интереси в енергетиката, довериха ни източници от столичния хайлайф.

Официално жената на Главния е сама след раздялата си с Николай Иванов - Ники Шванца. Стигна се дори до слухове, че варненският плейбой вдигнал пищна сватба с Мая в далечна Бразилия, които обаче се оказаха кьорфишек. В морската столица 37-годишният Ники е известен повече като син на Радул Иванов - собственик на легендарната дискотека „Бонкърс" на Златни пясъци.

„Достоверно е обаче новата й тръпка към младия бизнесмен, когото Мая упорито пази в дълбока конспирация заради нестихващия медиен интерес към интимния й живот", отсече информаторът ни. Според него нагиздената милионерка приела новата си връзка доста сериозно и всячески се стараела да я опази от нечистоплътно любопитство, което може да разруши щастието й, преди да е започнало.

Като доказателство източникът ни уточни, че откакто е под любовната магия, Мая Илиева е луднала по врачки. Богатата вдовица редовно посещавала гадателка на пъпа на София, която да предскаже как ще се развие връзката й с излъскания бизнесмен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !