Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мария: „Достатъчно упорита съм, за да отгледам детето си сама”

отпечатай новината

23.09.2008 13:05 | Видян 25697 пъти | Гласували 5

Мария: „Достатъчно упорита съм, за да отгледам детето си сама”

Гост в днешното издание на „Вечерното шоу на Азис”  ще бъде поп-фолк изпълнителката Мария.

Поп-фолк дивата ще даде първото си интервю след раждането на своята дъщеричка пред Васко. Още по-красива и женствена, в отлична форма, Мария разказва за майчинството и за отдръпването си от фолк средите. „Когато се омъжих, имаше някои хора, които се опитаха да ме накарат да се почувствам треторазрядна с жалки коментари и подмятания” – споделя разочарованието си от колегите шармантното миньонче. Според Мария творците в България не са достатъчно уважавани от своята публика и дали един изпълнител е добър не се определя от неговото семейно положение.

Фолк певицата ще разкаже пред Василка за промените, настъпили с нея след раждането. „Раждането ме направи истинска жена”, категорична е тя, затова и е избрала да роди по естествен път, а не чрез секцио. За момента Мария и съпругът й не планират второ бебе, вероятно след 5 години, за да може и малката Марая да помага.

Последен модел Mercedes и телефон Vertu с 18 каратово златно покритие е получила чаровната майка от бащата на детето си в знак на признателност след раждането. Тя се чувства уверена с мъжа до себе си, но никога не би простила изневяра. „Митко знае, че с мен право на втори дубъл няма. Достатъчно упорита съм, за да отгледам детето си сама” – коментира евентуална измяна Мария. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !