Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Благо Георгиев похапна руски деликатеси в "Друзья"

отпечатай новината

13.05.2014 15:45 | Видян 2910 пъти | Гласували 1

Благо Георгиев похапна руски деликатеси в

Благой Георгиев живее в Русия, но дори и в родината пожела да усети духа на страната, в която живее от 7 години. Благо бе официален гост на откриване на новия ресторант „Друзья” в София, научи blife.bg. Според собствениците ресторант „Друзья” е не само заведение, а интелектуално и кулинарно лоби за приятели. Кафе,клуб и ресторант „Друзья” е неизменна част от „Руския културно-информационен център” на ул. „Шипка” 34.

Нов стилен, просторен и представителен е комфортният "Друзья", който според познавачите на добрите места ще се превърне бързо в модерно и предпочитано място за срещи и събития. За високото ниво на храната ще се грижи екип от 30 души заедно с тандема - братята близнаци Мартин и Александър Петрови, преминали и приготвяли вкусни ястия в Москва, Европа, Азия и Америка.

Специално отреден детски кът ще приюти малчуганите, докато родителите им похапват или имат срещи с приятели. И не забравяте, че „Можеш да нямаш 100 рубли, но имай 100 приятели!", това е мотото на новия ресторант "Друзья", съобщава ПРофайл. Гостите посрещна лично бизнес дамата и собственик Татяна Воряшина. Освен Благой Герогиев събитието уважиха Антония Петрова и съпругът й  Александър Бередин, актьорите Катя Близнакова и Венци Мартинов, фитнес- инструкторът Стоян Дудов, певицата Поли Генова, Борислав Атанасов, познат от „Къртицата” и още знаменитости, както и представители на бизнеса и политиката.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !