Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Ники Михайлов се натиска на Бориса с 500 лв.

отпечатай новината

13.05.2014 17:00 | Видян 2133 пъти | Гласували 1

Ники Михайлов се натиска на Бориса с 500 лв.

Златни ръце има моделката Бориса Тютюнджиева. В това се убеди Ники Михайлов, заплатил 500 лева за уменията й, споделя blife.bg. Вратарят на националния отбор Ники Михайлов явно все още не е забравил атрактивната моделка Бориса Тютюнджиева.

Стражът на италианския Верона се бръкна с 500 лева, за да се сдобие с една от тениските, които бяха ръчно изработени от нея в "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване". Дали Михайлов храни чувства към красавицата, или не може само да гадаем, но постъпката му е достойна за уважение.

Събраните средства от ръчно рисуваните тениски са предназначени за подпомагане на сдружението "Деца с онкохематологични заболявания", което има за цел да построи център за лечение. Минималната цена е 50 лв. Всеки който пожелае да даде повече, е добре дошъл, а ако има повече от един кандидат, ще се тегли жребий.

Този четвъртък, 15 май, "аукциона" затваря. Хората, които са пожелали уникалните, фланелки ще бъдат поканени в петък в студиото на "Къртицата 2: Разтърсване", където ще останат да гледат на живо полуфинала като част от публиката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !