Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Кличко: Пулев е недодялан

отпечатай новината

14.05.2014 12:30 | Видян 2576 пъти

Кличко: Пулев е недодялан

Украинецът за първи път спомена Кобрата, но само, за да се опита да избяга от мач с него.

Владимир Кличко всячески се опитва да избяга от мача с Кубрат Пулев. Украинецът е задължен до края на годината да се изправи срещу Кобрата, но явно ще се опита да протака двубоя до последно.

Той твърди, че предпочита да спечели титлата на WBC, единствената която не притежава, за да стане абсолютен шампион в тежка категория. Така вместо срещу Кубрат той ще се бие с канадеца Бърмейн Стивърн.

"Надявам се федерациите да проявят разбиране и да ми позволят да се бия за тази титла. Знам, че е сложно, но се надявам отново да се бия в САЩ. За целта, трябва да намерим американска телевизия, която да дава мача, защото съперникът ще иска много пари.", заяви Кличко.

"Чух, че някои искат да се бия с Пулев, но всички те са от България. Ако приема този мач, ще ме критикуват, че се бия с човек, който има само 20 мача. Той със сигурност има сериозни умения, но е нов и недодялан. Един обединителен мач ще е съвсем друго нещо. Феновете ще са доволни, а аз бих бил щастлив да стана безспорен световен шампион. Това е нещото, което искам сега.", цитиран е от "7 дни спорт" украинецът.

Източник и снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !