Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Господарите се подиграват със себе си

отпечатай новината

14.05.2014 16:00 | Видян 2176 пъти

Господарите се подиграват със себе си

Лицата на шоуто за гафове "Господари на ефира" по Нова ТВ много пъти са показвали чувството си за хумор и самоиронията си. Ясно е, че нямат проблем да се шегуват със себе си, така както го правят с останалите. Затова и сами влязоха с изцепка в собственото си предаване.

Герои в екранния гаф станаха Мария Игнатова и Румен Угрински, споделя inews.bg. Професионалният тандем беше поканен на Годишните музикални награди на БГ Радио в Благоевград, където да дадат една от наградите – тази за БГ дует/трио. Само че двамата водещи не успяха да намерят правилното място, на което да застанат, поне не от първия път. Разбира се, после веднага отбелязаха случилото се в "Господарите".

"Румене, тази вечер тук можеш на воля да се излагаш, да правиш каквото си искаш и вместо водещ най-накрая да се превърнеш в участник на "Господари на ефира". Може да ти се получи по-добре", пошегува се половинката на актьора Димитър Рачков. Точно в този момент двамата разбраха, че макар да са на сцената, не са на правилното място. Затова побързаха да поправят грешката си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !