Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Обявиха Емануела за мъртва, певицата бясна

отпечатай новината

15.05.2014 10:30 | Видян 1864 пъти

Обявиха Емануела за мъртва, певицата бясна

Обявиха поп фолк певицата Емануела за мъртва. Сайт за онлайн продажба на дрехи пусна информация, че изпълнителката е починала и я пусна в социалната мрежа Фейсбук. И за да няма съмнение, че става въпрос именно за нея, "новината" е придружена със снимка на Емануела. Целта изглежда била да увеличат посещенията покрай привлечените от сензационната новина потенциални клиенти.

На страшната вест попаднали близки на красавицата, които много се уплашили. По-съобразителните обаче се сетили да й се обадят по телефона и разбрали, че става въпрос за много лош пиар и опит за привличане на вниманието. За щастие Емануела е жива и здрава, макар и крайно разочарована от начина, по който се използва името й. Тя не можела да повярва, че някой е способен да направи такова нещо, за да продаде няколко блузи повече.

"Всичко съм очаквала да се пише за мен, но това преля чашата", изригна фолк дивата. "Изключително груба постъпка от страна на хората, които си позволяват да използват името ми по този ужасен начин. Едва ли на някой от въпросите хора ще му бъде приятно семейството или приятелите му да се натъкнат на такава "НОВИНА", докато сърфират във фейсбук. Не им го пожелавам!", коментира певицата. След като новината гръмна, информацията изчезна от страницата на онлайн магазина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !