Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Днес питат потрошената Ивайла дали е Къртицата

отпечатай новината

15.05.2014 12:30 | Видян 3622 пъти

Днес питат потрошената Ивайла дали е Къртицата

Бившата "Мис България" - Ивайла Бакалова, която счупи кост на крака си при една от мисиите в мисия в "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване", ще се възстанови напълно. Това увери в "Добро утро, България!" Иван Христов, който е един от продуцентите на мегариалитито.

"Работим в крайно аграрна среда и за другите телевизии инцидентът с популярна личност като Ивайла Бакалова не беше новина", възмути се Иван Христов, благодарейки на TV7 за отразяването.

"Каскадата е изключително рисковата и заимствана от световен формат. Съоръженията и участниците се обезопасяват. Работим с лицензирана фирма, която предлага подобни каскади и за забавление", обясни продуцентът.

Самата мисия е от новострояща се 10-етажна сграда, на която се поставя катапулт, който е специално направен, за да изстрелва хора. След десетина метра участникът трябва да се хване за мрежа. "Ивайла също се хвана, но след това се изпуска и цялата тежест на тялото й се стовари върху мястото на счупване. Кракът й не е на пихтия, няма нова капачка", обясни Иван Христов.

Той се е чул с болницата, където е настанена бившата миска. От там са му обяснили, че на костта под капачката на коляното вече е извършена поредната успешна операция от специалистите в "Софиямед". Уверили са го, че възстановяването ще е абсолютно пълно.

"45 дни ще е с шина, след това рехабилитация", каза още Иван, определяйки инцидента като "нелепа случайност".

Днес трябва да й зададем въпроса дали е Къртицата. Ако да - правим нова церемония и друг става Къртица. Ако не е просто ще й съобщим, че напуска шоуто, поясни продуцентът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !