Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Сара Джесика Паркър: Сърцето ми тъгува за Лорън Скот

отпечатай новината

15.05.2014 13:00 | Видян 2571 пъти

Сара Джесика Паркър: Сърцето ми тъгува за Лорън Скот

Сара Джесика Паркър се появява в новия брой на списание Edit, за да ни покаже за пореден път, че продължава да бъде модна икона, години след края нa сериала, който я направи мега звезда, а именно "Сексът и градът".

Актрисата също така говори в изданието, че е изключително натъжена от ранната смърт на дизайнерка Лорън Скот (приятелката на Мик Джагър), която се самоуби преди два месеца в дома си в Манхатън.

Сара е една упорита и решителна дама, която независимо от статута си на знаменитост не е вманиачена в своята слава и се опитва да живее като нормален човек, съпруга и майка. Тя споделя също така, че макар да е публична личност от много години, все още не може да свикне с някои недобронамерени атаки към личността ѝ. Тя казва, че наскоро е била ужасена и възмутена, когато някой е написал в социалната мрежа Twitter, че има родствена връзка с нейните близначки Марион и Табита, които бяха износени от сурогатна майка.

49-годишната чаровница, която определено умее да остаряа грациозно, позира във флорални тоалети, дело на марките Dolce & Gabbana, Simone Rocha, Delpozo, Jonathan Saunders, Peter Pilotto и др., пред обектива на фотографа Бьорн Йос.

За своята скъпа приятелка Лорън тя казва: "Сърцето ми тъгува за нея. Тя беше стоварила прекалено високи очаквания върху себе си и това сломи духа ѝ. Имам много приятели, невероятно талантливи хора, които се борят за чуждото внимание, вместо да насочат усилията си към нещо по-важно."
Източник: Dnes.bg
Снимка: Edit

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !