Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мъжът на Елвира Георгиева фалира

отпечатай новината

16.05.2014 10:15 | Видян 5029 пъти

Мъжът на Елвира Георгиева фалира

Певицата Елвира Георгиева пресуши кранчето. Злобна светска клюка носи, че съпругът й - известният пластичен хирург Николай Георгиев, е пред затваряне на частната си клиника. Заведението за естетически манипулации страдало от тотална липса на клиенти и вече се брояли на пръстите операциите, които медикът правел, пише "Всеки ден". Последните няколко месеца са се превърнали в тотален ужас за д-р Георгиев. За да рекламира практиката си, той обиколи де що има телевизионни предавания, но така и не успа да се сдобие с нови почитатели на пластмасовата хубост. Медикът се надявал, че покрай абитуриентските балове поне ще му се отвори парашутът и ще работи денонощно върху подрастващи девойки. Този изпитан сценарий, който досега го държал над водата, обаче също не проработил. „Преди се правеха по 5-6 планирани операции на седмица в клиниката му, а сега едва на месец се събират толкова. Положението е трагично", издали служители на д-р Георгиев, притеснени за заплатите си.

Освен тяхното лично препитание обаче това на доктора също било заплашено. Отдавна не е тайна, че най-известният ваяч на силиконови цици у нас работи с доста остаряла техника. Затова и след като веднъж направил бюстовете на фолк певиците, те се ориентирали към нови лечебни заведения, в които да се разкрасяват и тунинговат. В същото време набрал популярност, докторът не искал да смъква цените за по-обикновените си клиенти, които предпочели по-достъпната му конкуренция. Лоша реклама на хирурга направила и една неуспешна интервенция, която обезобразила бюста на негова пациентка. Жената искала уголемяване на гърдите, но вместо това й се наложило дълго да лекува белезите на суетата си. Тя дори подхванала дело срещу специалиста за опропастените си цици и искала да й бъде платено солидно обезщетение. Сумата заплашвала напълно да заличи и последните авоари на хирурга, който вече се чудел какво да прави.

Конкуренцията в бранша също доста се засилила и това допълнително усложнявало ситуацията на д-р Георгиев. Доста по-млади негови колеги започнали да си създават име и да набират популярност. Така клиентелата на медика съвсем оредяла и след като го напуснали звездните му клиенти, ги последвали и не толкова популярните. „Ако продължи да я кара така, до година ще обяви фалит. Бизнесът му е затънал и само трупа дългове. За капак и никой не желае да му подаде ръка, та да не потъне заедно с него. Единственият му шанс е да си почине година две и след като хората позабравят издънката му със силиконовите импланти, пак да го потърсят. Дотогава обаче няма да му остане почти нищо, с което да живее. А и като се знае колко много харчи жена му...", одумват д-р Георгиев в лекарските среди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !