Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Ким и Кание ще се женят във Флоренция, а не в Париж

отпечатай новината

16.05.2014 17:45 | Видян 1883 пъти

Ким и Кание ще се женят във Флоренция, а не в Париж

Най-новият слух около скорошната сватба на Ким Кардашиян и Кание Уест е, че тя няма да се състои в Париж, както се смяташе досега, а ще бъде в красивия италиански град Флоренция, предаде dnes.bg. Светската двойка трябва да си каже „Да“ на 24 май и досега се говореше, че това ще се случи във френската столица, която е любим град и на двамата.

Според Entertainment Tonight обаче в Париж ще бъде само репетицията за сватбата, след която ще има официална вечеря. На следващия ден гостите ще бъдат качени на частни самолети, които ще ги отведат на неизвестно място в района на Флоренция, където трябва да е истинската церемония.

Източници, близки до клана Кардашиян, казват, че гостите наистина ще пристигнат в Париж тази неделя (18 май), но всички те са в неведение за мястото на сватбата.

„Конкретните планове за сватбата са строго секретни. Никой не знае точно какво ще се случи до самия ден. Със сигурност обаче ще бъде грандиозно събитие“, казва източникът.

Доскоро се говореше, че двойката ще сключи брак в голям замък от 17-и век, който е близо до Париж. Все пак някои източници твърдят, че събитието няма да е на френска земя, а на италианска. Флоренция има славата на един от най-красивите средновековни градове в света.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !