Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Памела Андерсън станала жертва на изнасилване

отпечатай новината

19.05.2014 10:45 | Видян 2763 пъти | Гласували 1

Памела Андерсън станала жертва на изнасилване

Сексбомбата Памела Андерсън призна болезнени тайни от своя живот. Актрисата няколко пъти ставала жертва на сексуален тормоз. Звездата призна това по време на пресконференция за новата й инициатива за защита на животните - Pamela Anderson Foundation, пишат от mirror.co.uk. "Време е да разкрия някой болезнени спомени", започна разказа си Памела. Звездната актриса е преживяла серия от сексуални нападения. Освен това бавачката й я малтретирала , а Андерсън не се чувствала комфортно в собствения си дом. Първият случай когато преживяла сексуален тормоз, бил когато актрисата била на 12 години: "Отидох в дома на мой приятел. По-големият му брат поиска да ме научи да играя табла. Това доведе до масаж на гърба, а това доведе до изнасилване. Той беше на 25 години, а аз нямах сексуален опит преди това", разказа актрисата.

За жалост инцидентите с Пам не спират до тук. Първото й гадже в училище я примамил у тях и я изнасилил с група от 6-ма приятели. "Тогава мислех, че светът свършва за мен. Вече не вярвах на никого. Семейството ми беше до мен, но те самите имаха проблеми. Баща ми беше алкохолик, а майка ми работеше на две места, за да ни издържа", сподели Андерсън.

Тя е категорична, че в тези трудни моменти не е знаела защо е жива. Единственото нещо, което я карало да се усмихва били животните, само на тях можела да вярва. Морална подкрепа на Памела, докато разказваше тези потресаващи случки, беше съпругът й Рик Салмън. Двамата сключиха повторно брак в началото на тази година, те се венчаха за първи път през 2007 год. на церемония в Лас Вегас, но сватбата им бе анулирана след само два месеца.

Снимка: inews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !