Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Как Наско Михайлов спипа престъпник чрез Фейсбук

отпечатай новината

19.05.2014 11:00 | Видян 2340 пъти

Как Наско Михайлов спипа престъпник чрез Фейсбук

Водещият Наско Михайлов тези дни беше обран от непознат младеж. Случката се разиграла на бензиностанция в София и той веднага помолил служителите да му пуснат записа от видеокамерите, съобщава inews.bg. Така успял да извади снимки на извършителя, които споделил в социалната мрежа Facebook с молба за помощ.

"ВАЖНО: Това е момчето, което ми открадна документите, парите, картите и всичко в събота 10.05.2014 от бензиностанция в София. МОЛЯ споделете този пост и да го намерим. Ако някой го разпознае, да пише. МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ", написа той в профила си.

Само за 24 часа успял да разбере как се казва момчето, откъде е и с какво се занимава. Така отишъл в полицията, където още преди да са успели да направят каквото и да е, той им дал събраната информация. "Абе, момче, ти си от Интерпол. Как го намери?", попитали шашнатите пазители на реда. В неделя, 18 май, с Наско се свързал самият крадец. Мъжът бил изключително притеснен и искал да се видят, за да му върне всичко, което е взел. По-рано водещият пък намерил документите си, които били открити от една баба.

"По закон ако откраднатото имущество е по-малко от две минимални заплати, полицаите дори нямат право да задържат крадеца, нищо не могат да направят. Според мен е съвсем нормално момче, което на фона на днешната действителност така се е принудил. Хората са толкова изнервени, просто защото нашата действителност го налага. Имаше много хора, които ми се обаждаха и дори бяха направили снимка с по-добра революция. Много хора споделили снимката, оттам техни приятели също я споделили. Хората за такива неща много помагат", коментира Наско в сутрешния блок на Нова ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !