Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Ники Кънчев жури на Kavarna Rock

отпечатай новината

19.05.2014 14:15 | Видян 1435 пъти

Ники Кънчев жури на Kavarna Rock

Тази седмица предстои една музикална рок битка, в която ще оцелеят само най-добрите – тези, които са достойни да станат част от Черноморския рок конкурс Kavarna Black Sea Battle of the Bands, съобщава. Клуб Joy Station ще се превърне в арена за млади музиканти, които мечтаят да стъпят на сцената на Kavarna Rock.

На 20 и 21 май бандите ще трябва да покажат целия си потенциал пред безкомпромисно жури, съставено от истински професионалисти. Към обявените имена ще се присъедини едно от най-досадните лица на телевизионния ефир – Ники Кънчев. Той ще замени Александър Мариновски от "Сигнал", като добави журналистически подход в критиката и оценките на журито.

"Зад фасадата на водещ и журналист се крие една нежна душа, която Ники Кънчев ще извади наяве по време на битката в клуба. Той ще даде завършеност на музикалното жури, в което участват Звезди от „Ахат“ и Митко Кърнев от Д2“, споделят организаторите на Kavarna Rock. На сцената на 20 май ще излязат групите Revival, HUSS-BAND, Renegade, SEVI, John Steel и Еталон. Следващата вечер пък ще забият Cold in December, Еридан, The A.X.E. Project, Хадес, Krossfire и Downer Kill.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !