Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Михаела Филева призна, че вече е свободна

отпечатай новината

19.05.2014 16:30 | Видян 2168 пъти

Михаела Филева призна, че вече е свободна

"От няколко месеца съм свободна. Нямам гадже", призна в "Тази сутрин" чаровната Михаела Филева, която тази година стана "Певица на годината" на наградите на БГ Радио. Михаела за първи път открито говори за личния си живот и разкри, че вече не е с колегата си Ангел Кукушев, с когото сега са само добри приятели, съобщи lifestyle.bg. "Така стана. Понякога пътищата ни се разделят", започна да обяснява певицата защо двамата са скъсали: "Да кажем, че идва момент, в който хората повече няма какво да си дават и тогава си казваме: "Благодаря за приятното изживяване" и продължаваме напред. Все още говоря с топли чувства за него, защото той е много свестен човек".

Михаела, която е една от любимките на зрителите в танцувалното риалити "Денсинг старс", призна, че е готова да се влюби отново. Тя обаче отрече да има връзка с партньора си в риалитито Светльо, с когото медиите я свързват напоследък.

"От написаното само името ми и това, че участвам в този проект, е вярно. Другото са измислици. Той (Светльо) си има отношения с една прекрасна девойка. Ние станахме много близки, но това е защото прекарваме много време заедно", заяви Михаела като се опита да оправдае искрата помежду им, която няма как да скрие по време на танците в "Денсинг старс."

Снимка: lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !