Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Гонят Юксел от Би Ти Ви

отпечатай новината

21.05.2014 10:45 | Видян 4567 пъти | Гласували 1

Гонят Юксел от Би Ти Ви

Би Ти Ви е в преговори за нов водещ на централната си емисия, научи ексклузивно „Всеки ден". Дългогодишното лице с компрометиран имидж Юксел Кадриев е на път да бъде изгонен от частната медия, а на негово място ръководството гласи Марин Маринов от БНТ. В момента преговорите за трансфера текат с пълна сила.

Марин Маринов е бивш кадър на Нова тв, а впоследствие се превърна в лице на новините на БНТ. „Една от най-дефицитните професии в телевизиите е мъж, водещ на новини", категорични са медийните експерти. Шефът на новините на Би Ти Ви Венелин Петков обаче не е спрял да търси заместник на Кадриев, откакто пое ръководните функции. Той лично е предложил Марин Маринов на изпълнителния директор Павел Станчев. Близки на Маринов уточняват, че той още не е сигурен в решението си, макар че парите, които частната медия му предлага, са далеч по-добри от тези в обществения канал. От Би Ти Ви дори са склонни да вдигнат тавана на офертата си само и само да се отърват от Юксел.

Кадриев е дошъл до гуша на своите шефове с постоянните си претенции и безкрайни лапсуси, които прави, докато чете новините. Той дразнел и колегите си страшно много, защото винаги стоял настрана и не проявявал никакво желание за допълнителна и извънредна работа. Често ставали скандали за това, че все гледа да се скатае. Един от любимите му номера бил да взима пари назаем и после да забравя да ги върне.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !