Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Синът на Бекъм работи в кафене

отпечатай новината

21.05.2014 16:15 | Видян 1975 пъти | Гласували 1

Синът на Бекъм работи в кафене

Най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм – Бруклин работи в кафене в Западен Лондон през уикендите. Въпреки богатите си родители, които разполагат със 165 милиона паунда,15-годишният Бруклин трябва сам да изкарва прехраната си. Западен Лондон е известен със своите тузарски квартали и качественото обслужване. И не говорим само за качествено обслужване, а за звездно, защото в едно от кафетата можеш да видиш Бруклин Бекъм, който си е намерил работа за 2.68 паунда на час.

Семейство Бекъм  решило,че трябва да възпитава децата си в посока познание как се печелят пари.Момчето не е на 16 години, за да получи минималната работна заплата на седмица и работи почасово, а неговият труд попада в най-ниската категория като неквалифициран труд.

Младият Бекъм не може да работи повече от 7 часа на ден, защото законите го защитават и трябва да получава почивка от 1 час на всеки 4 работни часа. Един от колегите на младежа, който отказва да бъде споменат, сподели, че младата звезда вече е изкарала няколко смени и изобщо не се оплаква от работата, а трябва да се добави, че екипът го приема добре, защото той не се надува.

Бруклин е получил подкрепа от родителите си за намирането на работа.Семейство Бекъм е съгласно с желанието за изкарване на прехрана от самото начало, защото и двамата родители са изградили своята империя от самото начало. Някои от феновете в туитър, които следват младежа, са изразили изключително позитивни реакции. Може и да не работи за няколко милиона като баща си, но поне работи, което е добро начало!

снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !