Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Пол Маккартни отмени концерти в Япония заради вирус

отпечатай новината

24.05.2014 09:00 | Видян 1798 пъти

Пол Маккартни отмени концерти в Япония заради вирус

Бившият член на легендарната група "Бийтълс", 71-годишният Пол Маккартни, се възстановява в Токио, след като се подложи на лечение срещу вирусно заболяване, което го принуди да отмени всичките си концерти в Япония, съобщиха световните информационни агенции. Откакто миналата седмица се зарази с вируса, което доведе до отменяне на концерти от турнето му, сър Пол бе лекуван успешно в болница в Токио, заяви неговата говорителка Пери Коен. За да се възстанови напълно, му бе препоръчано да почива няколко дни, добави тя.

Не се съобщава с какъв вирус се е заразил Маккартни. Според японски медии вероятно става въпрос за норовирус, който предизвиква диария и повръщане. Маккартни останал в хотел в центъра на Токио и е бил лекуван няколко часа в болница в японската столица. Влошаването на здравословното му състояние от 17 май му попречи да изнесе два концерта на Националния стадион в Токио, един в зала "Будокан" в столицата, в която не е пял от 48 години, и един в Осака.

Той отмени също концерта си в Сеул, планиран за 28 май, пише БТА. Маккартни е благодарен за всички послания и благопожелания за бързо оздравяване, които получи от фенове от целия свят, допълни говорителката. Той трябваше да тръгне на турне, което е озаглавено "Out  There Japan Tour 2014" и е част от световното му турне, след поредица свои концерти в Южна Америка. Маккартни възнамерява да се качи отново на сцената през юни и юли, за когато са планирани двайсетина негови концерта в САЩ, информира Пери Коен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !