Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Ема Уотсън завърши "Браун"

отпечатай новината

26.05.2014 17:15 | Видян 1555 пъти

Ема Уотсън завърши

Звездата от филмите за Хари Потър Ема Уотсън получи дипломата си на бакалавър от престижния американски университет "Браун", специалност "Английска литература", съобщи Фимейл фърст.

Ема Уотсън се записа в университета "Браун", който е от "Бръшляновата лига", през 2009 г. През това време тя учи една година и в британския Оксфордски университет, не прекъсна и кариерата си в киното. Тя е изказвала благодарност на състудентите си, че са й дали възможност да живее извън светлината на прожекторите - без да й искат автографи или да качват в интернет снимки от купони, на които е била.

След дипломирането си актрисата смята да отпразнува постигнатия успех - едновременно да учи и да се снима в холивудски филми. "Хората ми казваха, че не е възможно. Аз им отговарях: "Не ме интересува, искам да го направя и дипломирането за мен ще е символ на всичко това", каза тя в интервю миналата година, като обясни, че е много амбициозна и има още много да се доказва. Най-новият филм с участието на Ема Уотсън е "Ной" с Ръсел Кроу и Дженифър Конъли.

снимка: dnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !