30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Майката на 100 Кила проститутка в Гърция

отпечатай новината

27.05.2014 14:00 | Видян 1912 пъти

Майката на 100 Кила проститутка в Гърция

Голяма семейна интрига се разиграва около рапъра 100 Кила. Баща му, който не го е виждал от 15 години, се появи пред медиите, за да разкрие някаква дълго пазена тайна, но по-скоро, за да търси слава покрай сина си. "Синът ми е роден от майка проститутка! Бях непрекъснато покрай него, но той никога не се е отнасял с обич към мен, въпреки че съм негов баща", изригва в новия брой на вестник "ШОУ" бащата Димитър Янакиев.

В началото на годината той споделя болката на живота си - историята за разбитото си семейство, но не събира смелост да нарече истината с точните й думи. Пуска и писмо в медиите, в което призовава 100 Кила да му се обади.

"А сега, когато си достатъчно голям, трябва да разбереш истината за нашето семейство. Тази истина не искам да я погреба, не искам да я взема в отвъдното, искам да я споделя с теб. Ако не желаеш, ще я споделя на друго място, за да ми олекне. Затова, моля те, потърси ме!", беше писал Янакиев. След интервюто той получава серия от заплахи отправени лично от сина му! "Нямам думи за тоя качествен идиот", казва за отрочето си разочарования баща.

Явор, както е истинското име на 100 Кила, не поддържа никаква връзка с баща си. Оказа се, че той е без дом и е клошар във Варна. Но Килата не иска и да чуе за него и да му помогне да излезе от тинята, в която е затънал. Майката, която в Гърция изпълнява най-древната професия, забранила на двамата си сина да се виждат с баща си и ги заплашила, че ще спре да им праща пари, ако се виждат или чуват с него.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !